Виза за Лаос за руснаците – ако отидете за период повече от 15 дни

Накратко, за да отговори на въпроса дали имате нужда от виза за Лаос, отговорът ще – не. Но прочетете подробностите.

Жестоко желание да посети Лаос, ако се впише в рамки 15 дни, не изисква да кандидатствате за виза. Това правило се прилага от септември 2007 г. и се прилага за всички граждани на Руската федерация. Всичко, което трябва да посетите в тази страна, е да го имате в ръцете си. международен паспорт със стандартна дата на изтичане – не по-малко от половин година. Този срок се брои от датата на твърдяното влизане в страната. Въпреки това граничната охрана може да изисква потвърждение на хотелска резервация или представяне на връщане билети.

Съдържание на статията

  • 1 Виза за Лаос
  • 2 Разширяване на визата за Лаос
  • 3 Посолство на Лао в Москва

Виза за Лаос

Ако посещението в страната е проектирано за по-дълго време (повече от 15 дни без визи), трябва да кандидатствате за виза. Това трябва да се направи добре предварително, например в посолството на Лаос в същата Москва или във всяко друго посолство на територията Държави в близост до Лаос.

За да получите виза, трябва да предоставите следното Документи: – валиден международен паспорт; – две цветни снимки размер 4×6 cm (подходящ, обаче, и черно и бяло); – два въпросника, \ t попълнен изключително на английски език.

Документите, подадени в посолството, могат да се подават лично повечето или чрез попечител или чрез оператор туристически агенции (става дума за посолството на Лаос в Москва). документи както и във всички публични институции, от работниците дни сутрин от 9.00 до 12 дни.

Стандартно време за виза за посещение Лаос е три работни дни. Ако желаете, тя може да бъде намалена три пъти – до един ден, като се заплаща съответната сума.

Така че, ако цената на виза за период от 3 работници дни е $ 20, след това цената на спешно освобождаване – $ 40. при това, плащането се извършва директно в посолството и само пари в брой.

Срокът на валидност на туристическата виза е 60 дни, и престоят в страната зависи от данните, които сте посочили във въпросника, но не повече от месец. Това е във връзка с първоначалния проект. виза.

Удължаване на визата за Лаос

Но визата може да бъде удължена и вече е на територията на Лаос, и два пъти (всеки път за 15 дни). От края на действието предишната виза, валидността на новата започва. Подобна услуга прави имиграционния отдел във Виентян. Тя ще струва 30 долара. За удължаване на визата трябва да попълните съответния формуляр. и предоставят една снимка с размер 4×6 cm.

Посолство на Лаос в Москва

Официалният сайт на посолството на Лаос в Москва вече не съществува. И това това на практика не съдържаше информация.

Адрес: Москва, ул. Никитская, 18 Телефони: +7 (495) 697‑14-54, +7 (495) 690‑25-60

Начин на работа: от 9 до 16 часа от понеделник до петък, почивка от 13 до 14.

Живот хакерство 1 – как да си купите добра застраховка

Сега изборът на застраховка е нереалистично труден, за да се помогне на всички пътешественици, правя оценка. За да направите това, постоянно наблюдавайте проверявам застрахователни договори и ползвам застраховка сама.

Застрахователен рейтинг

Живот хакерство 2 – как да се намери хотел 20% по-евтино

Първо изберете хотел в резервацията. Те имат добра база оферти, но цените НЕ са най-добрите! Същият хотел често е възможен намират 20% по-евтини в други системи чрез услугата RoomGuru.

Хотели с отстъпка

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: